Το πρόγραμμα

  • Θα γνωρίσεις βασικούς τομείς λειτουργίας της εταιρείας
  • Θα αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, σε εμπορικά θέματα και στους ρυθμούς της αγοράς
  • Θα παρακολουθήσεις εξειδικευμένα workshops
  • Θα συμμετέχεις σε δικά σου projects


1ο στάδιο - Γνώρισέ μας! – 1 εβδομάδα

Με την έναρξη του προγράμματος θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τον Όμιλο, το όραμα και τις αξίες μας, ενώ ταυτόχρονα θα αποκτήσεις μια πρώτη εικόνα των καταστημάτων του δικτύου μας.


2ο στάδιο - Δες τη μεγάλη εικόνα στα κεντρικά μας γραφεία! - 5 εβδομάδες

Ανακάλυψε κι ένωσε σταδιακά τα κομμάτια του πάζλ, που συνθέτουν τον πυρήνα της εταιρείας, μέσα από μία συναρπαστική διαδρομή στα Κεντρικά μας Γραφεία!

Συμμετέχεις σε "shadowing program", γνωρίζοντας τις καθημερινές προκλήσεις, που καλείται να διαχειριστεί κάθε Διεύθυνση. Έτσι, αποκτάς σφαιρική εικόνα για το σύνολο του οργανισμού και –παράλληλα- πολύτιμη γνώση για τη λειτουργία και τις εργασίες των επιμέρους τμημάτων.


3ο στάδιο - Το ταξίδι στον δυναμικό κόσμο του retail αρχίζει! - 2 μήνες

Σε αυτό το στάδιο, θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις το βασικό και πιο ουσιαστικό κύτταρο των δραστηριοτήτων μας - το κατάστημα! Μέσα από ένα δυναμικό rotation σε διαφορετικά καταστήματα, θα γνωρίσεις τα My market και τα METRO Cash & Carry, τις διαδικασίες και τους ανθρώπους μας.

Θα μπεις σε πρόγραμμα "on the job training", αναλαμβάνοντας όλους τους ρόλους εντός του καταστήματος. Θα έχεις τη δυνατότητα να εργαστείς δίπλα σε έναν έμπειρο επαγγελματία και να δεις από κοντά, τόσο τις καθημερινές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει, όσο και την ανθρώπινη αλυσίδα που κρύβεται πίσω από την εξυπηρέτηση του πελάτη.


4ο στάδιο - Συμμετέχεις σε μία σειρά από workshops! –1 εβδομάδα

Μία σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις είναι εδώ για σένα! Θα λάβεις την απαραίτητη θεωρητική κατάρτιση από έμπειρους επαγγελματίες και στελέχη της εταιρίας, θα διευρύνεις τις γνώσεις σου και θα συνθέσεις τη μεγάλη εικόνα.


5ο στάδιο - Αναλαμβάνεις το δικό σου project! – 2 εβδομάδες

Σε αυτό το στάδιο, θα περάσεις από τη θεωρία στην πράξη αναλαμβάνοντας το δικό σου project. Θα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς μαζί μας τις ιδέες και τις προτάσεις σου, αφήνοντας το δικό σου αποτύπωμα στο κατάστημα!


6ο στάδιο - Η οικογένεια της METRO σε περιμένει!

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, θα απορροφηθείς σε μία από τις διοικητικές θέσεις του δικτύου καταστημάτων της εταιρείας, που αποτελούν τον πυρήνα της επιχειρησιακής μας δραστηριότητας.

Σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της METRO!