Το πρόγραμμα

Ανακάλυψε τη διαδρομή…

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχεις την ευκαιρία να απορροφηθείς σε μία από τις Διοικητικές θέσεις της εταιρείας (Κεντρικά Γραφεία, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Δίκτυο Καταστημάτων)


Γνώρισε μας!

Κατά την έναρξη του προγράμματος θα γνωρίσεις τον Όμιλο, το όραμα και τις αξίες  μας ενώ ταυτόχρονα θα έχεις μία πρώτη επαφή με τους βασικούς τομείς λειτουργίας της εταιρείας. Θα σε ξεναγήσουμε στα καταστήματα μας καθώς και στα Κέντρα Διανομής.


Ξεκίνα δυναμικά στο χώρο του retail! - 3 μήνες

Κατά τη διάρκεια εργασίας σου σε κατάστημα, θα απασχοληθείς σε όλα τα τμήματα (rotation) και μέσω της εναλλαγής ρόλων, θα αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, ενώ παράλληλα θα κατανοήσεις πλήρως την δομή και τη λειτουργία ενός καταστήματος.


Ζήσε τον παλμό του καταστήματος ως Υποδιευθυντής ! - 2μήνες

Σε αυτό το στάδιο θα έχεις τη δυνατότητα να εκπαιδευτείς σε εμπορικά και διοικητικά θέματα αναλαμβάνοντας συγκεκριμένους στόχους και αρμοδιότητες συμβαδίζοντας με τους απαιτητικούς ρυθμούς του καταστήματος!

Θα μάθεις να βάζεις προτεραιότητες, να συντονίζεις τις καθημερινές εργασίες, να διαχειρίζεσαι ομάδα και όλα αυτά μέσα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.


Παρακολούθησε εξειδικευμένα workshops! –1 εβδομάδα

Μία σειρά από σεμινάρια και εκπαιδεύσεις είναι εδώ για σένα! Θα λάβεις εξειδικευμένη θεωρητική κατάρτιση από έμπειρους επαγγελματίες και στελέχη της εταιρίας τα οποία θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τις γνώσεις σου.


Δες τη μεγάλη εικόνα! – 3 μήνες

Ανακάλυψε και ένωσε σταδιακά τα κομμάτια του πάζλ, που συνθέτουν τον πυρήνα της εταιρείας, μέσα από μία συναρπαστική διαδρομή στα Κεντρικά μας Γραφεία!

Αρχικά, συμμετέχεις σε shadowing program, ενώ στην πορεία αναλαμβάνεις ενεργό ρόλο στις καθημερινές προκλήσεις, που καλείται να διαχειριστεί κάθε Διεύθυνση. Έτσι, αποκτάς σφαιρική εικόνα για το σύνολο του οργανισμού και παράλληλα πολύτιμη γνώση για τη λειτουργία και τις εργασίες των επιμέρους τμημάτων.


Η ευκαιρία σου είναι εδώ! – 3 μήνες

Σε αυτό το στάδιο, θα περάσεις από τη θεωρία στην πράξη αναλαμβάνοντας το δικό σου project. Θα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς μαζί μας τις ιδέες και τις προτάσεις σου αφήνοντας το δικό σου αποτύπωμα! Θα εργαστείς σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, ενώ θα βιώσεις την εμπειρία ενός δυναμικού και απαιτητικού περιβάλλοντος.


Καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέλος της ομάδας μας και να απορροφηθείς σε μία από τις οργανικές θέσεις της εταιρείας σύμφωνα με το προφίλ σου και τις ανάγκες της εταιρείας.