Το πρόγραμμα

Ανακάλυψε τη διαδρομή…

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σε προετοιμάσει κατάλληλα για την αγορά εργασίας ενώ θα ανακαλύψεις πώς είναι να εργάζεσαι σε ένα δυναμικό περιβάλλον στο χώρο του λιανικό εμπορίου!


Γνώρισε μας!

Κατά την έναρξη του προγράμματος θα γνωρίσεις τον Όμιλο, το όραμα και τις αξίες  μας ενώ ταυτόχρονα θα έχεις μία πρώτη επαφή με τους βασικούς τομείς λειτουργίας της εταιρείας. Θα σε ξεναγήσουμε στα καταστήματα μας καθώς και στα Κέντρα Διανομής.


Ζήσε τον παλμό του καταστήματος!

Κατά τη διάρκεια εργασίας σου σε κατάστημα, θα απασχοληθείς σε όλα τα τμήματα (rotation) και μέσω της εναλλαγής ρόλων, θα αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, ενώ παράλληλα θα κατανοήσεις πλήρως την δομή και τη λειτουργία ενός καταστήματος.


Εκπαιδεύεσαι στον ρόλο του Υποδιευθυντή!

Σε αυτό το στάδιο θα έχεις τη δυνατότητα να εκπαιδευτείς σε εμπορικά και διοικητικά θέματα αναλαμβάνοντας συγκεκριμένους στόχους και αρμοδιότητες συμβαδίζοντας με τους απαιτητικούς ρυθμούς του καταστήματος!

Θα μάθεις να βάζεις προτεραιότητες, να συντονίζεις τις καθημερινές εργασίες, να διαχειρίζεσαι ομάδα και όλα αυτά μέσα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.


Συμμετέχεις σε μία σειρά από workshops!

Μία σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις είναι εδώ για σένα! Θα λάβεις την απαραίτητη θεωρητική κατάρτιση από έμπειρους επαγγελματίες και στελέχη της εταιρίας, θα διευρύνεις τις γνώσεις σου και θα συνθέσεις τη ‘μεγάλη εικόνα’.


Λαμβάνεις μέρος σε shadowing program!

Σε αυτό το σημείο της διαδρομής, θα έχεις τη δυνατότητα να εργαστείς δίπλα σε έναν έμπειρο επαγγελματία και να δεις από κοντά, τόσο τις καθημερινές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει, όσο και την ανθρώπινη αλυσίδα που κρύβεται πίσω από την εξυπηρέτηση του πελάτη.


Το ταξίδι στο δυναμικό κόσμο του retail αρχίζει!

Μέσα από την συμμετοχή σου σε διάφορα project θα έχεις την ευκαιρία να απασχοληθείς σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και να βιώσεις την εμπειρία ενός δυναμικού και απαιτητικού περιβάλλοντος.


Η ευκαιρία σου είναι εδώ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχεις την ευκαιρία να  απορροφηθείς σε μία από τις διοικητικές θέσεις του δικτύου καταστημάτων της εταιρείας, που αποτελούν τον πυρήνα της επιχειρησιακής μας δραστηριότητας.

Σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της METRO!